Ingetrokken tepel correctie

©Natasja 

Nuttige informatie

-Veel bezoekers komen van ver. Ik wil jullie niet vaker laten reizen dan nodig is dus kan de correctie na het vooronderzoek meteen worden uitgevoerd. Als je ervoor kiest er nog even over na te denken zijn er geen kosten aan dit consult verbonden.

-Mijn voorkeur gaat uit naar een afspraak maken via email ipv telefonisch! 

-Je hebt geen verwijzing via huisarts, oncoloog of plastische chirurg nodig.

-Tijdens de correctie word er een ruim bemeten Titanium staafje in de tepel gezet. Dit staafje is tijdelijk en zal in het na consult vervangen worden door een staafje in de exacte maat voor jouw tepel.

-Het naconsult vindt plaats 3 tot 6 maanden na de correctie. Ik evalueer het genezingsproces en vervang (indien mogelijk) de staafjes. Ook kun je direct de balletjes zoveel mogelijk aan jouw persoonlijke wensen aan laten passen. Groot, klein, transparant, gekleurd, goudkleur, met een mooi steentje erin of rondom seal strass. In bijna alle gevallen hoef je hierna niet meer terug te komen.

-Gebruik tenminste 24 uur voor de correctie geen drugs of alcohol.

-Ik vraag altijd naar je medicijn gebruik en de datum van een eventuele eerdere ingreep die plaats heeft gevonden bij een plastisch chirurg of Oncoloog.

-Ik voer geen correctie uit bij vrouwen die meer dan 4 maanden zwanger zijn. Ik voer geen correctie uit bij vrouwen die net bevallen zijn. Er moet minimaal 3 maanden tussen de bevalling en de correctie zitten.

-Na de correctie mag je minimaal 8 weken niet in een ligbad, zwembad of dompelbad en niet zwemmen in beek of meer. Zwemmen in de zee mag wel. Sauna gebruik mag ook. Gebruik na sauna bezoek uitsluitend de douche! Een uitgebreide nazorginstructie krijg je mee als de correctie is uitgevoerd.

-Na de ingreep mag je vrijwel direct weer sporten. Bespreek dit even zodat ik je gericht advies kan geven.

-Om teleurstellingen te voorkomen zal ik je altijd zo goed en eerlijk mogelijk voorlichten over het maximaal haalbare resultaat in jouw specifieke geval.

-Ik beantwoord de telefoon alleen tijdens openingstijden. Heb je een correctie laten uitvoeren en zit je met een dringende vraag buiten openingstijden? Stuur dan een email! Ik zal die zo spoedig mogelijk beantwoorden.

-Ik heb geen pinsysteem. Je kunt bij mij dus niet pinnen!

-Na de correctie krijg je een volledig nazorgpakket met uitgebreide instructies mee zodat je zelf vooraf niets in huis hoeft te halen.

-De correctie word helaas niet vergoed door de ziektekostenverzekering. De correctie valt niet onder een medische ingreep. Deze valt helaas (en volgens mij in veel gevallen compleet onterecht!) onder een cosmetische ingreep.

-De nazorg is vrij eenvoudig en eventuele napijn wordt per persoon anders ervaren (lees hiervoor de klantenervaringen) maar nooit als zeer heftig ervaren.

-De correcties worden bijna altijd in de ochtend gepland. De gemiddelde wachttijd is 2 a 4 weken. Kun je uitsluitend op een zaterdag, hou dan rekening met wachttijden van 3 tot 6 maanden.

-Het verschilt per persoon, gradatie van klierspanning en leeftijd of de tepel naar buiten zal blijven staan als het staafje er op een gegeven moment weer uitgehaald word. Ik kan daar meer over zeggen en de situatie inschatten als ik je tepel getoucheerd heb en meer over jouw persoonlijke gradatie weet. Ga er vanuit dat het staafje er sowieso 1 a 2 jaar in moet blijven zitten. Nogmaals afhankelijk van div. factoren. Zolang het staafje in de tepel zit zal de tepel niet naar binnen gaan. Dit is een garantie!

-De tepel word door mij niet naar buiten gehaald met een zuig- of ander systeem maar puur door toucheren en de specifieke manier tijdens het corrigeren.

-Het uitvoeren van de correctie zelf gaat redelijk snel maar hou er rekening mee dat je ongeveer 3 kwartier bij ons binnen bent.

-Je kunt bij ons voor de deur parkeren en de bushalte is op 1 minuut loopafstand.

-Kijk van te voren even goed waar je moet zijn want de Tom-Tom geeft de route niet tot voor de deur aan. Dit scheelt onnodig zoeken.

-De praktijkruimte zit in een woonwijk aan een woonhuis vast. Zo kan ik in alle rust werken en het dekt veel onnodige kosten die alleen maar doorgerekend moeten worden.


Ik verzoek je dwingend om op tijd op je afspraak te verschijnen!